Wij leveren onze klanten meerdere malen per dag de onderdelen die hun klanten, de garages, op dat moment nodig hebben.

Alles draait om service en voorraad.

Bij Alliance Automotive Group Benelux draait alles om service. Onze service aan grossiers en hun service aan garagisten. En dan kan men nog zo servicegericht zijn, zonder voorraad ben je nergens. De garagist niet. De grossier niet. Alliance Automotive niet.

Voorraad is alles. Zeker als men beseft dat het assortiment auto-onderdelen nog altijd jaarlijks met 4% groeit. Dan moet je op het juiste moment de juiste voorraad van de juiste producten hebben. Haast onmogelijk voor een garagist. Uitdagend voor een grossier. Maar niet voor AAGB.

Met het meest geavanceerde distributiecentrum in de Nederlandse automotive industrie. Met zes depots, strategisch gelegen in de Benelux.

Wij leveren onze klanten meerdere malen per dag de onderdelen die hun klanten, de garages, op dat moment nodig hebben. Voor extreme spoedgevallen kunt u bij elk depot bovendien terecht bij onze gekwalificeerde baliemedewerkers. Garagisten grijpen nooit meer mis, want grossiers grijpen nooit meer mis – met AAGB aan hun zijde.